Rüyada Sela Sesi Duymak

Rüyada sela sesi duymak, bu rüya kişi için bitmesi gereken bazı şeylerin olduğunu gösterir. İçinde bulunduğu sıkıntılı durum her neyse bu ortamdan yada kararsız durumlardan kurtulması gerektiğini vurgular. Kişinin hayatı için alacağı önemli bir karara da delalet eder. Rüyada sela sesi duymak, bazı yorumculara göre üzücü haberler ve moral bozucu durumların oluşacağına yorumlanır. Bazende bu can sıkan olayların sonunda gören kişi için en hayırlı durumların olacağına mutluluğa ereceğine alamet eder. Rüyada sela sesi duymak, başka bir tabiri de kişinin manevi olarak dini konulara eğileceğini ifade eder.

Rüyada Sela Sesi Duymak Ne Demek?

Rüyada sela sesi duymak ne demek, eğer kişi etrafında tanıdığı birinin selasını duyuyorsa bu kişinin ömrünü uzatacak demektir. Gördüğü kişinin hayatında olumlu gelişmelerin olacağı manasını içerir. Rüyada sela sesi duymak, eğer kişinin yakınlarında veya çevresinde ağır bir hasta var ise vefat haberinin geleceği anlamını içerir. Bazende kişinin bilinçaltı ile ilgili bir rüyadır, yaşadığı bir acının rüyasına yansıması ona ulaşamaması yönünde tabir edilir. Başka yorumculara göre de yaşlı birinin ölümden korkmasına rivayettir.

сигареты из dutyfree, multi

Rüyada Sela Okunduğunu Duymak

Rüyada sela okunduğunu duymak, bu rüyayı gören kişi için oldukça hayırlı bir rüyadır. Çok yüksek mevkilere ulaşılacağına ve kişinin koltuk sahibi olacağına aldığı maaşında beklentisinden fazla olacağına alamettir.

Rüyada Sela Okumak

Rüyada sela okumak, kişinin hoşuna gitmeyecek durumlar içerisine girmesine delalettir. Bu rüya kişinin istemediği durumlarla karşı karşıya gelmesi anlamına gelir.

Rüyada Gece Sela Okunduğunu Duymak

Rüyada gece sela okunduğunu duymak, bu rüya kişinin bazı sağlık sorunları olduğunu gösterir. Bu sıkıntılarının rüyası yansımasıdır ve bu sıkıntıların yakın zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada Sela Sesi Duymak İslami Yorumu

Rüyada sela sesi duymak İslami yorumunda, kişinin gergin olduğunu ve sıkıntılı bir dönemden geçtiğini gösterir. Bir şeyleri kaybetme korkusu olduğunu anlatır ve yakın zamanda alacağı güzel bir haber vardır.

Rüyada Sela Sesi Duymak Diyanet Yorumu

Rüyada sela sesi duymak diyanet yorumu, kişinin hayatında yaşayacağı bir takım olumlu gelişmelere işarettir. İş hayatında yaşayacağı olumlu gelişmelere ve yüksek mertebelere yorumlanır.

Alimlerin Açıklamaları

Câferi Sâdık (r.a) Yorumu; Bu rüya kişinin yaşadığı kötü olayların sonunda gelecek olan güzel günlerin habercisidir. Her şer de bir hayır olduğunu anlatan bir rüyadır.

Diyanet Yorumu; Kişinin yaşadığı ve kararsızlık durumunda olduğu şeylerin yarıda kesmesi tamamen bitirmesi gerektiğini anlatır. Kişinin yaşayacağı yeni ve başka bir hayat beklediğini gösterir.

İmamı Nablusi (r.a) Tabiri; Bu rüyanın bir çok tabiri vardır. Eğer çevrede hasta biri var ise, ölümünün yakın olduğunu gösterir yada kişinin bilinçaltında bazı korkularının olduğunu gösterir. Başka bir tabiri ise kişinin yüksek mertebelere geleceğini gösterir.

Etiketler: rüyada sela okudum, Rüyada sela okumak diyanet, rüyada sela okunduğunu duymak